Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAGYAROK
#21
Egy ideig én is tag voltam, több alapítóval most is tartom a kapcsolatot. Mit szeretnél?
Reply
#22
(05-26-2016, 02:48 PM)Lulow Wrote:
You are not allowed to view links.Register or Login to view.
Egy ideig én is tag voltam, több alapítóval most is tartom a kapcsolatot. Mit szeretnél?

Írok üzenetet privátban.
Reply
#23
Elég régen frissült a topic, viszont még a napokban is kerestek ingame, akik olvasták amit ide írtam, ezért gondoltam készítek egy updatet:

Jelenleg a szerveren becslésem szerint 30-35 aktív magyar player van, ami javulás a korábbi helyzethez képest, ennek fele/kétharmada hobbijátékos, akik főleg az új karakterek felhúzásában, kraftolásban és egyéb pve eseményekben lelik örömüket, ők tudtommal bárkit szívesen látnak.
Utólagos engedélyükkel a következő nickeket tudom javasolni megkeresésre, ha ilyen céllal játszanátok: LittlePinkRetard, Rendorno, Herni, Anur.

Ezen felül vagyunk még mi 8-10-en a server egyik legjelentősebb nemzetközi klánjában, ahol a játék apróbb szépségeivel nem foglalkozva a hét minden napján bossolás, war, epicek campelése, pvp és siegek, szabadidőnkben pedig powerXP, gearelődés van. Angol nyelvtudás és TS használat erősen ajánlott. Ha ez érdekel akkor keressétek IPlayHandball-t, Takaro-t vagy engem (Las).
Reply
#24
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem mert elinditom a jatekot es a lefagy amikor karaktert szeretnék valasztani
Reply
#25
Tiszta klienst használtál? Dawn updater végigfutott? Próbáltad újratenni? Big Grin Így hirtelen ennyi jut eszembe
Reply
#26
Update:

Jelenleg NT-ben vagyunk kb 6an magyarok, nagy klán, nemzetközi, sok war, epic, siegek, raidek stb.
Az olyanok érezhetik jól magukat itt leginkább akik end-game-et akarják játszani, 60as spoilosoknak nem az igazi ez a klán.
Valamint ide ajánlott egy alap angol tudás amennyiben szocializálódni akartok, de nem igazán nem túl newbie friendly, szinte elvárják az embertől hogy legyen 78as noble karaktere és vegyen részt minden pvpn stb. 

Ezenkívül Oldboysban is van még pár magyar, de az aktivitás ott nem az igazi, estefelé 3-4 usert látok legalábbis, akinek komolyabb ambíciói vannak az end-game-el kapcsolatban az magasabb szinten más klánt keres.
Az újak közül sokan itt kötnek ki, de sokan fel is adják mikor a nosztalgikus élményt elkezdi megkeseríteni a 40 óra VOS farm, 100 óra Katakomba farm, stb.

Aki új és szeretne jönni estefelé pmezhet Anur-ra, Oldboysba van invite jogom az EE-mel, ha NT-be akartok jönni akkor beszélni kell a leaderrel.

Sokan kérdezik emellett hogy mivel érdemes kezdeni, mit játszanak, mennyi az aktív online, van e élet stb.

Összefoglalva:
Azzal játszatok amivel szívesen fejlődtök és pvpztek egyaránt lehetőség szerint, de mivel itt nincs subskill ezért sokan csinálnak farmer main karaktert, és pvp központúbb subokat.
Alapvetően az Archerek és a Varik a jó DD-k pvpben a 900 range miatt.
Destrok a raidek és xpzés legjobbjai, mivel az interlude frenzy nagyon erőss még.
BD, SWS, WC, EE, Bishop a népszerű support classok, általában ezeket keresik partyba mind pvpn mind raiden mind xpnél.
Tanknak raideknél nem igazán van szerepe, ígymeg szinte csak olyan mass pvpn igazán hasznos ahol fontos hogy az archerek előtt legyen elő-véd.


Tudtommal estefelé kb 500-600 user van fent egyszerre, ez kb 1000 karaktert eredményez (ebben offline traderek nincsenek, de 1 user 2 karit boxol sok esetben).
Mindig vannak olyanok akik abbahagyják, és olyanok is akik újak, a régieknél vannak 6os szettek meg 7-10es fegyverek.
Általában 2 nagyobb oldal van, a top klánok között is van mozgás, szétválás, abbahagyás, merge-ek, ezért itt is van egyfajta hullámzás és politika.
Siegeken ilyen 6-8 partys csapatok vannak mind2 oldalt, valamint a kisebb klánok is próbálkoznak kisebb várakért 1-2 partyval egymás ellen.

Ha konkrét kérdés van és nem találtok ingame akkor írhattok itt a honlapon e-mailt, hétköznap erre rászoktam nézni napközben.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)